Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γραμμικό πάρκο από τον Υμηττό ως τη θάλασσα θέλει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

Γραμμικό πάρκο από τον Υμηττό ως τη θάλασσα θέλει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

Ειδήσεις έβγαλε η συνάντηση της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου με μαθητές του Δήμου. Την ρώτησαν για το Ρέμα της Πικροδάφνης, με την Δήμαρχο να θέλει να μετατραπεί σε γραμμικό πάρκο ως την θάλασσα.

Μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου πήγαν και συνάντησαν την Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου και την ρώτησαν πολλά και διάφορα.

Τα παιδιά θέλησαν να μάθουν από την Δήμαρχο εξελίξεις σε διάφορα πεδία που αφορούν τον Δήμο. Η Ειρήνη για παράδειγμα ρώτησε για τα σχέδια για το Ρέμα της Πικροδάφνης με την Δήμαρχο να απαντάει πως προέχει η προστασία του καθώς είναι ένα σημαντικό οικοσύστημα για τον αστικό ιστό της πόλης.

Μάλιστα το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως το ιδανικό θα ήταν να μετατραπεί σε ένα γραμμικό πάρκο που να εκτείνεται από τον Υμηττό ως τη θάλασσα, χωρίς όμως να πει αν κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση ή αν έχει μιλήσει με άλλους Δημάρχους που εφάπτονται με το Ρέμα για αυτή την ιδέα.

Απαντώντας σε ερώτηση άλλου μαθητή, αν προβλέπεται να γίνει κολυμβητήριο στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, η Δήμαρχος είπε πως έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και απομένει η έγκριση της πολεοδομίας για την έκδοση άδειας.

Η μαθήτρια Ελένη θέλησε να μάθει αν οι δρόμοι της πόλης είναι ασφαλείς για τους πεζούς.

«Για την ασφάλεια των πεζών εκτελούμε πλήθος έργων διαπλάτυνσης πεζοδρομίων με έμφαση στους λεωφορειόδρομους και γύρω από τα σχολεία», απάντησε η Δήμαρχος.

Μια άλλη μαθήτρια σχολείου του Αγίου Δημητρίου, η Φαίη θέλησε να μάθει αν πρόκειται να κατασκευαστεί πίστα skateboard.

«Στο έργο που εξελίσσεται γύρω από το σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος περιλαμβάνεται ένας χώρος για skate κοντά στο «Στρογγυλό» Τάκης Ζενέτος» απάντησε η Δήμαρχος.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024