Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος με την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κώστας Τσουρός: «Συνεχώς βρίσκει κάτι για να προβληθεί»

Έξαλλος με την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κώστας Τσουρός: «Συνεχώς βρίσκει κάτι για να προβληθεί»

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε νέα ρατσιστικά σχόλια και αναφέρθηκε σε «λάθος πρότυπα υγείας» βάζοντας στο στόχαστρό της τη Δανάη Μπάρκα.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά τα «έβαλε» με τη Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και σχολίασε πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

Την προκλητική της ανάρτηση σχολίασε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (16/6), με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό να παίρνουν θέση.

Η παρουσιάστρια είπε πως για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής.

«Το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο, αγκαλιάζοντάς τον  και να επικροτούμε την απόφασή του να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό», συμπλήρωσε.

Επισήμανε πως η κουλτούρα του ρατσισμού απέναντι σε ανθρώπους που σύμφωνα με την κοινή γνώμη έχουν παραπανίσια κιλά ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία.

«Θεωρώ πως με το να μάθουμε να αγαπάμε τον διπλανό μας και να τον αποδεχόμαστε έτσι όπως έχει αποφασίσει ή και όχι, να είναι, δεν προάγει την παχυσαρκία», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε σε έντονο ύφος: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”. Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;»

Και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε πως έχει κάνει την ανάρτηση στο προσωπικό της Instagram. «Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες».

«Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν», αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024