Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To VW ID.Buzz

To VW ID.Buzz «υποψήφιο» για έκδοση GTX

H ηλεκτρική επιστροφή του επιβατικού μεταρετρό van της VW, επιφυλάσσει και μια έκδοση επιδόσεων στα πρότυπα των αντίστοιχων εκδόσεων των επίσης ηλεκτρικών ID.4 και ID.5 GTX

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι δεν θα εξαιρέσει κανένα ID. ηλεκτρικό μοντέλο της από την σπορ υπόσταση που συνεπάγονται τα διακριτικά GTX, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης προσθήκης στην γκάμα, ID. Buzz.

Αυτό μεταφράζεται, αναμενόμενα σε μια σπορ προδιαγραφών έκδοση του ID.Buzz η οποία εκτός από τα διακριτικά GTX αναμένεται να αξιοποιήσει και ένα κινητήριο σύνολο ανάλογο των ID.4 και  ID.5 GTX. Υπενθυμίζεται ότι και στις δύο περιπτώσεις το ηλεκτρικό σύνολο αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής ισχύος 299 ίππων  και 460 Nm ροπής που τροφοδοτούνται από μπαταρία 77 kWh.

Αναμενόμενα η επιπλέον ισχύς θα επιφέρει μείωση στην αυτονομία αν και όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντική. Επίσης δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η νέα GTX έκδοση του γερμανικού ηλεκτροκίνητου van θα φροντίσει να διαφοροποιηθεί σχεδιαστικά από τις υπόλοιπες, υιοθετώντας μια σειρά από λεπτομέρειες που στοιχειοθετήσουν τη διαφορετικότητά της και τον σπορ χαρακτήρα της.

Να σημειωθεί ότι η GTX δεν είναι η μοναδική νέα έκδοση που έχει στα σκαριά η VW για το ID.Buzz καθώς, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί εκτός από την πενταθέσια επιβατική και την κλειστού τύπου Cargo, θα ακολουθήσει στο μέλλον και μια εκδρομικής έμπνευσης παραλλαγή του η οποία θα αναβιώσει την εποχή την οποία δοξάστηκε το εμβληματικό μοντέλο της VW.

Σύμφωνα με προηγούμενες συστάσεις η campervan έκδοση του ID.Buzz θα υιοθετήσει την πλήρη νοήματος ονομασία ID. California και αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μετά το 2025.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024