Η Δανάη Λιβιεράτου, η μικρή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως βαδίζει στα μουσικά μονοπάτια του πατέρα της.
H 20χρονη καλλονή πρόσφατα ταξίδεψε στο Λας Βέγκας και πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε, φάνηκε να πήγε μαζί με έναν γοητευτικό συνοδό.
Ωστόσο, στις φωτογραφίες, δεν αναφέρει τι σχέση έχουν οι δυο τους και γι αυτό άφησαν το κοινό να κρίνει μόνο του.
Το όνομα του συνοδού της είναι Pablo Miller, είναι μουσικός και εκείνος ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.