Κεφαλονιά: Αιματηρό επεισόδιο σε κέντρο διασκέδασης – Τραυματίστηκε 24χρονος στο κεφάλι
Αναζητείται ο δράστης του επεισοδίου
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες, Κυριακή, σε κέντρο διασκέδασης στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα ένας 24χρονος να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή με αποτέλεσμα, ένας άνδρας να χτυπήσει έναν 24χρονο, σε κέντρο διασκέδασης τραυματίζοντας τον στο μάτι, πιθανότατα με μπουκάλι.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και από εκεί οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε Νοσοκομείο της Πάτρας.
Αναζητείται ο δράστης του επεισοδίου στην Κεφαλονιά
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και αναζητά τον δράστη, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε φύγει από το μαγαζί, αλλά και αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό. Για το αιματηρό επεισόδιο έχει υποβληθεί από το θύμα στην Αστυνομία, μήνυση κατά αγνώστων.
- Αυτή μπορεί να είναι η αιτία που η αρτηριακή πίεσή σας δεν πέφτει
- Η ΕΕ προειδοποιεί για «μακροχρόνιο» ενεργειακό σοκ – Εξετάζει σχέδιο για δελτίο στα καύσιμα
- Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος – Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές και «καρφώνει» την κυβέρνηση για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ 2
- Youth Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για Youth Pass – Σε ποιες επιχειρήσεις χρησιμοποιείται
- Με την πλάτη στον τοίχο το Μαξίμου μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για ΟΠΕΚΕΠΕ – Στη Βουλή η δικογραφία
- Χέιλι Στάινφελντ: Μητέρα για πρώτη φορά – Η τρυφερή ανάρτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442