Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιθέα: «Είμαι αθώα, αιμορραγούσε όταν ήρθε σπίτι», λέει τώρα η σύντροφος του 62χρονου

Καλλιθέα: «Είμαι αθώα, αιμορραγούσε όταν ήρθε σπίτι», λέει τώρα η σύντροφος του 62χρονου

Κουβάλαγε μαχαίρι στην κάλτσα του. Αιμορραγούσε του έδωσα πρώτες βοήθειες. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ αμέσως. Δεν θα του έκανα κακό αν και διαφωνούσαμε» δήλωσε η 51χρονη

Αθώα δηλώνει η 51χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 62χρονου συντρόφου της στην Καλλιθέα.

Ο άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην Καλλιθέα με τη γυναίκα να τονίζει πως δεν έκανε τίποτα και πως εκείνη απλά διαπίστωσε τον τραυματισμό του.

«Το βράδυ της Παρασκευής ήρθε μεθυσμένος και ήταν τραυματισμένος όπως έκπληκτη διαπίστωσα όταν ξάπλωσε. Κουβάλαγε μαχαίρι στην κάλτσα του. Αιμορραγούσε του έδωσα πρώτες βοήθειες. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ αμέσως. Δεν θα του έκανα κακό αν και διαφωνούσαμε» δήλωσε η 51χρονη στον ΑΝΤ1.

Oι γείτονες του ζευγαριού έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού.

Το 2012, υπήρξε σε βάρος της γυναίκας καταγγελία πως είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρια, ενώ σε ημερολόγιο που φέρεται να κρατούσε είχε αναφέρει αρκετές φορές πως ήθελε να κάνει κακό στον σύντροφο της.

«Τον φιλοξενώ χρόνια. Έπινε πολύ, ορισμένες φορές ήταν βίαιος. Κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια», είπε στον ΑΝΤ1 η 51χρονη.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξίφος, αλλά και τρία μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στον 62χρονο, και το οποίο εντοπίστηκε πλυμένο.

O 62χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ενώ η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024