Η Αμερικανίδα, Αμπι Στάινερ, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, σημείωσε εχθές (11/6) την καλύτερη εφετινή επίδοση στα 200 μέτρα, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 21 δευτερόλεπτα και 80 εκατοστά, επικρατώντας στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος στίβου, που διεξήχθη στο Γιουτζίν του Ορεγκον.
Η 22χρονη σπρίντερ, άφησε στην δεύτερη θέση την Νιγηριανή, Φέϊβορ Οφίλι του Πανεπιστημίου της Λουϊζιάνας, η οποία τερμάτισε σε 22.05.
Με το 21.80, η Στάινερ «πήρε» την κορυφαία επίδοση της χρονιάς στο αγώνισμα, από την 18χρονη Κριστίν Μπόμα από την Ναμίμπια, η οποία στις 30 Απριλίου, είχε τρέξει τα 200 μέτρα σε 21.87.
Το κολεγιακό πρωτάθλημα, διεξήχθη στο στάδιο, που τον ερχόμενο Ιούλιο, θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, αλλά και τα trials των ΗΠΑ (23-26/6), διαδικασία μέσω της οποίας, η νεαρή Αμερικανίδα, θα διεκδικήσει την πρόκριση της, για την κορυφαία διοργάνωση.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.