Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Με πατερίτσες ο Λημνιός, χειροκρότημα από τον κόσμο
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που υπέστη ρήξη χιαστών, βρίσκεται δίπλα στην εθνική στο παιχνίδι με το Κόσοβο, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί τον 24χρονο εξτρέμ.
Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Κύπρο για το Nations League (3-0), καθώς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου με φορείο.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.
Παρά τον σοβαρό τραυματισμό, πάντως, παραμένει δίπλα στην Εθνική και τους συμπαίκτες του, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να μπαίνει με πατερίτσες στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με το Κόσοβο και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!