Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Άσχημα τα νέα για τον Τούρκο πρόεδρο - Χάνει τις εκλογές με οποιονδήποτε αντίπαλο δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ερντογάν: Άσχημα τα νέα για τον Τούρκο πρόεδρο – Χάνει τις εκλογές με οποιονδήποτε αντίπαλο δείχνει νέα δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση στην Τουρκία δείχνει τον Ερντογάν να χάνει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών απέναντι μάλιστα σε κάθε αντίπαλο

Δημοσκόπηση της Τζουμχουριέτ στην Τουρκία δείχνει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων για τις προεδρικές εκλογές και μάλιστα απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο Τούρκος πρόεδρος ο οποίος στα εσωτερικό έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά σημαντικών προβλημάτων, με μεγαλύτερο αυτό της οικονομίας, καταρρέει δημοκοπικά απέναντι στους αντιπάλους του.

Τα ποσοστά

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν συγκεντρώνει ποσοστό 36,4% των ψήφων απέναντι στον Μανσούρ Γιαβάς, εκλεγμένο με τo CHP δήμαρχο της Άγκυρας, ο οποίος συγκεντρώνει το 50,3%.

Λίγο μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώνει ο Τούρκος πρόεδρος, 39,4%, που δεν του δίνει όμως την πρωτιά, σε σύγκριση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, επίσης εκλεγμένο με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), ο οποίος συγκεντρώνει το 46,7% των ψήφων.

Το 40,9% συγκεντρώνει ο Ερντογάν απέναντι στην αρχηγό των Γκρίζων Λύκων, Μεράλ Ακσενέρ, η οποία ωστόσο, έστω και με μικρή διαφορά, του κλέβει την πρωτιά με 43,2%.

Τέλος, 40,5% συγκεντρώνει ο Ερντογάν αντιμαχόμενος τον ηγέτη των κεμαλιστών, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με τον τελευταίο ωστόσο να συγκεντρώνει το 42,7% των ψήφων.

Η νέα αυτή δημοσκόπηση έρχεται να ταράξει τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος αγνοώντας τα προβλήματα στο εσωτερικό του, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δυσφήμισης και κόντρας με την Ελλάδα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024