Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μηνύματα ισχύος από τον Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα

Μηνύματα ισχύος από τον Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα

Ένα ταξίδι με στόχο να στείλει τα δικά του μηνύματα ισχύος στους τουρκοκύπριους και όσους αντιδρούν στην διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της Τουρκίας στα κατεχόμενα πραγματοποιεί ο Τσαβούσογλου

Στην κατεχόμενη Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου για επαφές.

Ένα ταξίδι με στόχο να στείλει τα δικά του μηνύματα ισχύος στους τουρκοκύπριους και όσους αντιδρούν στην διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της Τουρκίας στα κατεχόμενα.

Ο Τσαβούσογλου ανέβασε σήμερα και ένα tweet από τη συνάντηση που είχε στην κατεχόμενη Κύπρο με τουρκικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Στην ανάρτηση του ο τούρκος ΥΠΕΞ σημειώνει «Συναντηθήκαμε στην Κύπρο με τουρκικές ΜΚΟ. Χθες, σήμερα και πάντα. Είμαστε μαζί» και προσθέτει με νόημα «δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που το προσπαθούν να διαταράξουν την ενότητα μας».

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναμένεται να παραμείνει στα κατεχόμενα μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θα έχει σειρά συναντήσεων τόσο με τον τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ, μέλη της «κυβέρνησης» και με εκπροσώπους της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Ως κεντρικό ζήτημα της επίσκεψης αναφέρεται το ζήτημα των εξελίξεων στο Κυπριακό.

Να σημειωθεί ότι στα κατεχόμενα ήδη σημειώνονται έντονες αντιδράσεις για το οικονομικό πρωτόκολλο Τουρκίας – ψευδοκράτους με τους τουρκοκύπριους να το χαρακτηρίζουν «πρωτόκολλο παράδοσης».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024