Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σίφουνας» και ξανά στην pole position ο Λεκλέρκ

«Σίφουνας» και ξανά στην pole position ο Λεκλέρκ

Πραγματοποιώντας τρομερό τελευταίο γύρο ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε την pole position στον Grand Prix του Αζερμπαιτζάν, αφήνοντας πίσω του τους Πέρεζ και Φερστάπεν.

Pole position No4 για τον Σαρλ Λεκλέρκ την φετινή σεζόν με την Ferrari. Ο Μονεγάσκος πιλότος ήταν σε εξαιρετικό απόγευμα στο Grand Prix του Αζερμπαιτζάν  και με χρόνο 1:49.359 θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής

Πέρες και Φερστάπεν ακολούθησαν με Red Bull Racing, ενώ ο έτερος πιλότος της Ferrari, Σάινθ, θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση.

Το Q1 κύλησε χωρίς εκπλήξεις, αλλά με μια έξοδο με τον Λανς Στρολ να χάνει τον έλεγχο σε ένα φαινομενικά εύκολο σημείο και να καταλήγει στις μπαριέρες.  Κατά τα άλλα, εκτός συνέχειας των δοκιμαστικών έμειναν οι Μάγκνουσεν, Άλμπον, Λατίφι, Στρολ και Σουμάχερ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο Q2 με τους Νόρις, Ρικιάρντο, Οκόν, Ζου και Μπότας να μένουν εκτός της τελικής δεκάδας. Το Q3 ήταν υπόθεση για δύο με τις Φεράρι και Ρέντ Μπουλ να «σπάζουν» για ακόμη μια φορά τα ρολόγια.

Ο Σάινθ προπορευόταν συνεχώς, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον συμπαίκτη του Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος με έναν τρομερό τελευταίο γύρο «έκλεψε» από τον Ισπανό την pole position. Ο Πέρες τερμάτισε δεύτερος, ο Φερστάπεν τρίτος και ο Σάινθ τελικά θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση!

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024