Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακασέτας: «Υποχρέωση μας να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, πρέπει να έχουμε διάρκεια»

Μπακασέτας: «Υποχρέωση μας να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, πρέπει να έχουμε διάρκεια»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την πορεία της Εθνικής μέχρι τώρα στο Nations League, την υποχρέωση που έχει η εθνική μας να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, αλλά και την διάρκεια που πρέπει να δείξει στην συνέχεια.

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας ήταν αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο (12/06, 21.45), στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στοχεύσει στην νίκη που θα την φέρει μια… ανάσα μακριά από την πρωτιά του ομίλου.

Ο Μπακασέτας αρχικά τόνισε: «Η ομάδα ωρίμασε. Πλέον παρουσιαζόμαστε πιο έμπειροι, με παιδιά που έχουν περισσότερες παραστάσεις και παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα,. Είμαστε και πιο αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε κάθε φορά για να νικήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε να έχει διάρκεια. Οφείλουμε να παλέψουμε για να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο και να επιστρέψει η ομάδα μας σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες: «Οι ατομικές διακρίσεις πάντα είναι ωραίες, αλλά μέχρι ένα σημείο. Αν δεν συνοδεύονται με νίκη δεν έχουν νόημα. Φυσικά είμαι χαρούμενος που έχω σκοράρει και στα τρία παιχνίδια, αλλά πιο χαρούμενος είμαι που έχουν συνδυαστεί με νίκες. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αποτελείται από μονάδες, αλλά αποκλειστικά από την ομάδα. Όλα αυτά που έχω καταφέρει τα έχω κάνει γιατί έχω καταπληκτικούς συμπαίκτες μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό το σερί νικών που έχουμε».

Για το γεγονός ότι και τα τρία γκολ έχουν έρθει με παρόμοιο τρόπο: «Αυτό είναι ένα δυνατό στοιχείο που έχω. Από εκεί και έπειτα παίζει ρόλο και ο προπονητής σε ποια θέση θα με βάλει στον αγωνιστικό χώρο για να είμαι πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει στις αρχές και επέλεξε να με βάλει σε αυτή τη θέση. Νιώθω αυτοπεποίθηση όταν έχω την μπάλα κοντά στην περιοχή για να σκοράρω και με τα δύο πόδια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024