Λουτράκι: Κοριτσάκι 5 ετών πέθανε ξαφνικά
Σε σοκ η μητέρα του
Τραγωδία στο Λουτράκι με ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών να χάνει τη ζωή τους παρά τις προσπάθειες των γιατρών, στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου είχε διακομιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, δέχθηκε κλήση από τους γονείς του παιδιού, για επείγον περιστατικό. Πέντε λεπτά αργότερα, το ασθενοφόρο βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε παρακείμενη οδό και οι διασώστες κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το μεταφέρουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Κέντρο Υγείας.
Μόλις έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας, ο εφημερεύον ιατρός, κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έδωσε εντολή να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Μάλιστα, ο ίδιος, συνόδευσε το κοριτσάκι μέχρι το Νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του.
Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να σωθεί η μικρή
Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 5χρονο κοριτσάκι, έφτασε στο Κέντρο Υγείας με οξυγόνο 73%, ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα, ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.
Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, αλλά δυστυχώς, η προσπάθειά τους, δεν είχε αποτέλεσμα.
Η νεκροψία θα δώσει τις απαντήσεις
Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού.
Τραγική φιγούρα, η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού, η οποία βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο παιδί της, ενώ το συνόδευσε και με το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
- «Σε μισή ώρα κατέληξε» – Συγκλονίζει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών για τον 15χρονο
- Έλλη Λαμπέτη: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της
- Ο Τραμπ διέγραψε την ανάρτηση με την AI εικόνα του ως «Χριστού»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τέχνη να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις
- Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν περιπτερά στο πόδι
- Πάνω από 18.000 αλκοτέστ στις γιορτές του Πάσχα – Μόλις 100 οι παραβάτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442