Με δύο σέντερ φορ η Εθνική κόντρα στη Κύπρο- Ξανά βασικός ο Μπάλντοκ (pic)
Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει την Εθνική μας ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο ο Γκουστάβο Πογέτ.
Με στόχο το τρία στα τρία στο Nations League η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την ενδεκάδα που περιλαμβάνει τρεις αλλαγές σε σχέση με το Κόσοβο.
Συγκεκριμένα, Γιακουμάκης και Μασούρας έμειναν στον πάγκο, με τους Παυλίδη και Δουβίκα να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα ενώ βασικός ξεκινά και ο Σιώπης αντί του Κουρμπέλη. Παραμένει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπάλντοκ.
Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας στην άμυνα, με τους Σιώπη, Μάνταλο και Μπακασέτα στη μεσαία γραμμή, τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης, τον Λημνιό στο δεξί άκρο και τον Δουβίκα στο αριστερό.
Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μασούρας, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Γιαννούλης.
Starting XI #GRECYP #nationalteam ?⚪️ pic.twitter.com/qAASMPFDbF
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) June 9, 2022
Η ενδεκάδα της Κύπρου: Μιχαήλ, Κατελάρης, Γκόγκιτς, Κορέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου, Παπουλής, Λοΐζου, Σωτηρίου.
- ESPN: «Εξετάζουν προτάσεις για τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς»
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442