Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Δεκάχρονη πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα επειδή τσακώθηκε με τη μητέρα της

ΗΠΑ: Δεκάχρονη πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα επειδή τσακώθηκε με τη μητέρα της

Ένα ακόμα επεισόδιο οπλοχρησίας με πρωταγωνίστρια μια 10χρονη σημειώθηκε στις ΗΠΑ

Συνεχή είναι τα επεισόδια με οπλοχρησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ώρα που φορείς και πολίτες πιέζουν για περαιτέρω περιορισμούς στην απόκτηση όπλων από πολίτες.

Το τελευταίο παράδειγμα συνέβη στο Ορλάντο, με πρωταγωνιστή ένα κορίτσι 10 ετών και θύμα μια γυναίκα, η οποία διαπληκτίστηκε με τη μητέρα της δράστριας έξω από συγκρότημα κατοικιών.

Η μητέρα φέρεται να ξεκίνησε μια σωματική διαμάχη γρονθοκοπώντας την 41χρονη Λασούν Ρότζερς, η οποία ανταπέδωσε χτυπώντας την με μπουνιά, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες του περιστατικού, που έγινε στις 30 Μαΐου, το κορίτσι πυροβόλησε την Ρότζερς, αφού καυγάδισε με τη μητέρα της, λέγοντας μάλιστα στη συνέχεια: «Δεν έπρεπε να τα βάλεις με τη μητέρα μου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία του Ορλάντο, η οποία συνέλαβε τη δεκάχρονη μια εβδομάδα μετά το συμβάν, το κορίτσι αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας δεύτερου βαθμού και τέθηκε υπό κράτηση σε Κέντρο Δικαιοσύνης Ανηλίκων.

Από την άλλη, η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη μετά το περιστατικό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της παραμέλησης παιδιού, της αποθήκευσης πυροβόλου όπλου από αμέλεια και της βαριάς επίθεσης με πυροβόλο όπλο.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024