Οι Ντένβερ Μπρόνκος, ομάδα του αμερικανικού ράγκμπι (NFL), φαίνεται ότι πρόκειται να πουληθούν για το ποσό-ρεκόρ των 4,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η οικογένεια Ουόλτον-Πένερ, με επικεφαλής τον κληρονόμο της Walmart, Ρομπ Ουόλτον, έκανε την καλύτερη προσφορά. Η οικογένεια Ουόλτον-Πένερ και το Pat Bowlen Trust συνήψαν συμφωνία αγοράς και πώλησης, όπως ανακοινώθηκε από κοινού την Τρίτη (7/6).
Αυτή θα είναι η υψηλότερη τιμή που πληρώθηκε για μια αμερικανική ομάδα, ξεπερνώντας τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια που καταβλήθηκαν για τους Μπρούκλιν Νετς του NBA το 2019. Θα ήταν επίσης υπερδιπλάσια από την πιο πρόσφατη τιμή πώλησης μιας ομάδας NFL, καθώς οι Καρολάινα Πάνθερς πουλήθηκαν για 2,275 δισεκατομμύρια δολάρια, το 2018.
Μάλιστα, η πώληση της ομάδας του NFL θα ξεπεράσει και την πρόσφατη πώληση της Τσέλσι, η οποία πέρασε από τα χέρια του Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αυτά του Τοντ Μπόλι.
Οι Μπλε πουλήθηκαν «επισήμως» για 2,7 δισ. ευρώ, ωστόσο μαζί με τη «δέσμευση» που έβαλε ο Αμπράμοβιτς το τελικό ποσό φθάνει στα 4,5 δισ. ευρώ.
Το Forbes αποτίμησε τους Broncos στα 3,75 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, τοποθετώντας τους στο Νο 10 του πίνακα αποτίμησης των ομάδων του NFL.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League