Οριστικό φινάλε για Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν και με τη… βούλα από τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει να υπογράψει με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Η πρωταθλήτρια Κύπρου προσφέρει στον Κρέσπο συμβόλαιο έως το 2024, με ετήσιες απολαβές στις 600 χιλιάδες ευρώ. Ο Ισπανός έχει πει το «ναι» στον Απόλλωνα και έτσι απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η συμφωνία.
Έτσι, μετά τους Πασχαλάκη και Βαρέλα άλλη μια «παλιοσειρά» αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Με τα «ασπρόμαυρα», ο Ισπανός κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα Κύπελλα στα έξι χρόνια παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.