Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι αφήνει την μπάλα και πιάνει την… υποκριτική

Ο Μέσι αφήνει την μπάλα και πιάνει την… υποκριτική

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες καθώς αναμένεται να εμφανιστεί σε σειρά που προβάλλεται στην Αργεντινή.

Στο γήπεδο έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, ενώ μας έχει κρατήσει εξίσου άπειρες φορές κολλημένους στην τηλεόραση να τον παρακολουθούμε και να μην πιστεύουμε τι έχει κάνει. Ο λόγος φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αναμένεται να κρατήσει πάλι αρκετό κόσμο στην τηλεόραση, όχι όμως λόγω της μπάλας. Καθώς όπως έγινε γνωστό, θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στη χώρα του, δοκιμάζοντας έτσι και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, στην τηλεοπτική σειρά «Los Protectores», όπου δείχνει την ιστορία τριών ποδοσφαιριστών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες τις οποίες και παλεύουν να ξεπεράσουν. Έτσι, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μέχρις ότου να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Η πρώτη σεζόν έχει ήδη ολοκληρωθεί περιλαμβάνοντας συνολικά οκτώ επεισόδια, ενώ η δεύτερη αναμένεται να προβληθεί μέχρι το 2023, στην οποία θα θαυμάσουμε και τον Λιονέλ Μέσι, σε άγνωστο προς το παρόν, ρόλο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024