Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσβάσιμες οι παραλίες του Δήμου Δελφών για άτομα με αναπηρία

Προσβάσιμες οι παραλίες του Δήμου Δελφών για άτομα με αναπηρία

Στο Δήμο Δελφών και συγκεκριμένα στις παραλίες Μαϊάμι και Γαλαξιδίου, τοποθετήθηκαν συστήματα υποβοήθησης ατόμων με αναπηρία, για την απρόσκοπτη μετακίνηση τους στις παραλίες και τη θάλασσα.

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Δελφών η πρώτη φάση, που περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση κατάλληλης υποδομής για τις παραλίες Μαϊάμι και Γαλαξιδίου που αφορά την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στην παραλία και τη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Δελφών προχώρησε στην εγκατάσταση δύο υποδομών αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα , μέσω του Προγράμματος «Δημιουργία προσβάσιμων, ολοκληρωμένων, θαλάσσιων, τουριστικών προορισμών», προϋπολογισμού 118.792,00 ευρώ, οι οποίες τοποθετήθηκαν στις παραλίες Μαϊάμι-Ιτέας και Καλαφάτη-Γαλαξιδίου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα έχει υποβάλει πρόταση στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για δύο ακόμα αντίστοιχα συστήματα που αφορούν στις παραλίες του Αγίου Μηνά και των Αγίων Πάντων.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, σε δήλωσή του κατά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η εξασφάλιση της ισότιμης και χωρίς εμπόδια κίνησης όλων των πολιτών αποτελεί υποχρέωσή μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024