Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κοντομηνάς: Στο σφυρί για 2.055.000 ευρώ η βίλα του στην Ύδρα

Δημήτρης Κοντομηνάς: Στο σφυρί για 2.055.000 ευρώ η βίλα του στην Ύδρα

Η μία από τις δύο πολυτελείς κατοικίες που διατηρούσε ο επιχειρηματίας στην Ύδρα

Σε δημόσιο πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τα 2.055.000 ευρώ βγαίνει το αρχοντικό του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα.

Ο Κοντομηνάς λάτρευε την Ύδρα,  , γι’ αυτό και διατηρούσε στο νησί δύο μοναδικής θέσης και αισθητικής σπίτια στο νησί. Κι αυτός ήταν ο λόγος που όταν έφυγε από τη ζωή εψάλη εκεί η εξόδιος ακολουθία στις 14 Μαρτίου, μία ημέρα πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μία από τις δύο κατοικίες που διατηρούσε στο νησί ο πολυπράγμων επιχειρηματίας βγαίνει στο σφυρί στις 24 Ιουνίου.

Με θέα το λιμάνι

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελείται από ένα οικόπεδο επιφάνειας 363,14 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί μία πολυτελής κατοικία η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει έξι κύρια δωμάτια και βοηθητικούς χώρους, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.

Όπως επισημαίνεται, η οικία είναι πολυτελώς ανακατασκευασμένη, έχει συνολική επιφάνεια 453,21 τ.μ., ενώ διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς το λιμάνι της Ύδρας και παρουσιάζει εύκολη πεζή πρόσβαση.

Στο πρώτο επίπεδο, επιφάνειας 20,20 τ.μ. υπάρχει υδατοδεξαμενή. Το δεύτερο επίπεδο, το οποίο έχει επεκταθεί αυθαίρετα, έχει τελική επιφάνεια χώρου κύριας χρήσης 220,22 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό δίπλα στην αυλή, χώρο μεγάλης κουζίνας, βοηθητικό δωμάτιο, διάδρομο, λουτρό και τέσσερα master υπνοδωμάτια με προθάλαμο, καθώς και μεγάλο στεγασμένο εξωτερικό διάδρομο. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη στάθμη κατά ένα μεγάλο τμήμα της δεν έχει φυσικό φωτισμό λόγω της έντονης κλίσης του εδάφους.

Το τρίτο επίπεδο, επιφάνειας 227,74 τ.μ., παρουσιάζει υπέρβαση ύψους και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, master υπνοδωμάτιο με βεστιάριο και λουτρό, άλλα δύο βοηθητικά δωμάτια για ξενώνες, μικρή αποθήκη και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον κάτω όροφο. Έχει δάπεδα ξυλείας, εξωτερικά κουφώματα ξυλείας, ντουλάπια κουζίνας και λουτρά πολυτελούς κατασκευής, ενώ για τη θέρμανση και την ψύξη έχει τοποθετηθεί κεντρικός κλιματισμός.

Στην εξωτερική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η κατοικία βρίσκεται σε άριστο βαθμό συντήρησης. Η κατάσχεση έγινε στις 21 Νοεμβρίου 2021 υπέρ της Eurobank για 200.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), η οποία είχε εγγράψει προσημείωση από το 2010 για 2,6 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι στις 2 Μαρτίου ήχησε το ηλεκτρονικό σφυρί για μία άλλη εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Κοντομηνά, τη Mediterra Οινοποιητική, της οποίας τα ακίνητα στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης πέρασαν σε νέους ιδιοκτήτες έναντι του τιμήματος των 1.570.001 ευρώ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024