Δημήτρης Κοντομηνάς: Το περιστατικό στο νοσοκομείο με γνωστό πολιτικό
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν επιλεκτικός στις επαφές του στο νοσοκομείο
Αποκαλύψεις για το διάστημα της νοσηλείας του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, έκανε ο γιατρός του, Δημήτρης Λινός.
Όπως δήλωσε ο γιατρός του μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν επιλεκτικός στις επαφές του στο νοσοκομείο, έβλεπε τηλεόραση και «έφυγε ένας ζωντανός άνθρωπος».
Το περιστατικό με γνωστό πολιτικό
«Ήταν επιλεκτικός. Όταν ήταν στο νοσοκομείο, σε φάση που είχε επικοινωνία, στον 17ο όροφο ήταν ένας γνωστός πολιτικός ο οποίος επισκέφθηκε κάποιον άλλον και λέει: ‘Κύριε Κοντομηνά είμαι ο τάδε, σας ξέρω κτλ’. Και του απάντησε: «Δεν σας ξέρω εγώ κύριε». Και όταν έφυγε είπε ‘Τον ξέρω, αλλά…’ και έκανε αρνητικά σχόλια», είπε ο γιατρός του.
«Φυλακισμένος στο ίδιο του το σώμα»
Σύμφωνα με τον κ. Λινό, «η τηλεόραση ήταν πάντα ανοιχτή στην αρχή, του άρεσε. Συνήθως έβλεπε ΑΝΤ1».
Ο ίδιος, συνέχισε: «Τα τελευταία δύο χρόνια η επαφή του με τον κόσμο ήταν μηδενική. Χρειάστηκε να κάνουμε και τραχειοστομία, δηλαδή και τεχνικά δεν μπορούσε να μιλήσει. Είναι πολύ σκληρό να είσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα, όμως, κατά την άποψη τη δική μου, είχε το μυαλό του».
Σε ερώτηση για το αν τον επισκέπτονταν γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Δημήτρης Λινός εξηγεί ότι η οικογένεια και οι γιατροί του Δημήτρη Κοντομηνά δεν επέτρεπαν επισκέψεις.
«Ο γαμπρός του τον αγαπούσε πολύ και μου είπε “σας παρακαλώ κ. καθηγητά να τον κοινωνήσετε στη ΜΕΘ”. Τον κοινωνώ, γίνεται άλλος άνθρωπος, ήταν Παρασκευή και έφυγα. Περίμενα μέχρι το βράδυ να έχει φύγει. Μου έλεγαν “τι του έκανες του Κοντομηνά”; Ξαναπήγε στο δωμάτιο και έζησε ακόμα έναν μήνα» ανέφερε ο κ. Λινός.
«Το μεγαλείο και το δράμα είναι ότι δεν έφυγε “φυτό”. Έφυγε ένας ζωντανός άνθρωπος» κατέληξε.
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφυγή κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442