Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κέιν έγραψε ιστορία και χάρισε βαθμό (1-1)

Ο Κέιν έγραψε ιστορία και χάρισε βαθμό (1-1)

Mε τον Χάρι Κέιν να σκοράρει 50η φορά με τη φανέλα της Αγγλίας, τα «τρία λιοντάρια» πήραν τον βαθμό την ισοπαλίας (1-1) κόντρα στη Γερμανία.

Γερμανία και Αγγλία έμειναν ισόπαλες στο Μόναχο με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του UEFA Nations League, με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει, να χαρίζει έναν πολύτιμο βαθμό στη ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και να γράφει… ιστορία.

Ο στράικερ της Τότεναμ με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 50 στην καριέρα του με τα «τρία λιοντάρια» και πλέον βρίσκεται τρία τέρματα μακριά για να πιάσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της Αγγλίας, σε ένα τρομερό επίτευγμα.

Η Γερμανία ξεκίνησε καλύτερα με ένα σουτ του Χάβερτς το οποίο απέκρουσε ο Πίκφορντ και στη συνέχεια ένα καλό σουτ του Μουσιάλα, το οποίο όμως κόντραρε πάνω στα σώματα των Άγγλων αντιπάλων. Στο 14′ ο Σάουθγκέιτ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Φίλπς δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έτσι τη θέση του πήρε ο Μπέλιγκχαμ.

Από εκείνο στο σημείο ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο 23′ τα «πάντσερ» βρήκαν δίχτυα με τον Χόφμαν, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά την υπόδειξη του VAR. Στο 37′ μια κεφαλιά του Χάβερτς πέρασε κόρνερ, ενώ επτά λεπτά μετά ένα σουτ Μουσιάλα κατέληξε στον Πίκφορντ.

Ακολούθησαν δύο σουτ του Σάκα στις καθυστερήσεις για την Αγγλία, όμως δεν ανησύχησαν τον Νόιερ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 0-0.

Το σύνολο του Χανς-Ντίτερ Φλικ βρήκε γκολ με το… καλημέρα του δεύτερου μέρους, καθώς στο 50′ ο Γιόνας Χόφμαν είδε τον κενό που είχε αφήσει ο Μαγκουάιρ, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ και νίκησε τον Πίκφορντ, γράφοντας το 1-0.

Τρία λεπτά μετά, η Αγγλία απάντησε με ένα σουτ του Μάουντ, όμως ο Νόιερ απέκρουσε. Η Αγγλία συνέχιζε να πιέζει και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν στο 1-1 με τον Κέιν στο 86′.

Ο Βρετανός επιθετικός ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR. Έπειτα από λίγη ώρα έδειξε τη βούλα του πέναλτι και ο Κέιν με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 50 γκολ σε 70 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 1-1.

Στην κορυφή του Α’ ομίλου η Ιταλία – «Εξάσφαιρη» Τουρκία στο Βίλνιους

Στα άλλα ματς της βραδιάς η Ιταλία επικράτησε με σκορ 2-1 της Ουγγαρίας και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία των Άγγλων με τους Γερμανούς πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου φτάνοντας τους τέσσερις πόντους. Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Μπαρέλα και ο Πελεγκρίνι έκανε το 2-0 στο 45′. Το μόνο που κατάφεραν οι «μαγυάροι» ήταν να μειώσουν σε 2-1 με αυτογκολ του Μαντσίνι.

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου της League A

Ιταλία 4 (3-2)
Ουγγαρία 3 (2-2)
Γερμανία 2 (2-2)
Αγγλία 1 (1-2)

Στον τρίτο όμιλο της League B, η Φινλανδία επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Μαυροβουνίου χάρη σε δύο γκολ του Πογιάνπαλο, ενώ η Βοσνία πανηγύρισε πολύ σημαντική νίκη επί της Ρουμανίας στη Ζένιτσα, νικώντας με σκορ 1-0, έχοντας ως δράστη τον Πρέβλιακ.

Βαθμολογία 3ου ομίλου League B

Βοσνία και Ερζεγοβίνη 4 (2-1)
Φινλανδία 4 (3-1)
Μαυροβούνιο 3 (2-2)
Ρουμανία 0 (0-3)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024