Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντι Μαρία: «Ο Μέσι θα είναι καλύτερος χωρίς τον Ποτσετίνο»

Ντι Μαρία: «Ο Μέσι θα είναι καλύτερος χωρίς τον Ποτσετίνο»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία τόνισε πως αν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα ανέβει η απόδοση του Λιονέλ Μέσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Αργεντινής ο Άνχελ Ντι Μαρία, μίλησε για την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αναφέρθηκε και στην πιθανή αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα επηρέαζε θετικά τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ποτσετίνο και το πώς θα επηρεάσει τον Μέσι: 
«Φαίνεται ότι θέλουν να φύγει ο Ποτσετίνο. Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι μπορεί να το διαχειριστεί. Θα τον βοηθήσει να είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι θα ξεκινήσει πολύ καλά γιατί φέτος κατέληξε να προσφέρει γκολ, να δίνει ασίστ, να αισθάνεται πολύ άνετα και να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο».

Για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν: «Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που σίγουρα θα φύγουν. Η δική μου περίπτωση ήταν η πιο εύκολη, γιατί δεν έπρεπε να με ανανεώσουν. Από τη μια με πόνεσε, αλλά από την άλλη όχι. Έφυγα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, που ένας Αργεντινός έχει έναν τέτοιο αποχαιρετισμό σε μια άλλη χώρα, δεν το κάνουν όλοι. Η αγάπη των οπαδών της Παρί, αυτών πίσω από το τέρμα, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να επιτύχω. Το ότι βγαίνω στο γήπεδο, τραγουδούν για μένα μόνο και μου κάνουν τοιχογραφία, είναι πράγματα που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024