Δύο άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με την παρέα του στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού.
Επεσε αιμόφυρτος
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες επιχείρησαν να τον ληστέψουν, ο αστυνομικός αντιστάθηκε και οι ληστές τον χτύπησαν βάναυσα, αρπάζοντάς του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
Μάλιστα, ήταν τέτοια η αγριότητα της επίθεσης που δε δίστασαν να τον χτυπήσουν με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο (πιθανόν σιδηρογροθιά), με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πέσει αιμόφυρτος στον δρόμο.
Τους εντόπισαν
Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα της επίθεσης κάλεσε την Αμεση Δράση και ενημέρωσε για το περιστατικό.
Στο σημείο έφτασε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισε τους δράστες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).