Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο...»

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο…»

H ίδια μίλησε για τη μάχη που έδωσε

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για αυτό αναφέρθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Στο My Style Rocks, που έκαναν ένα βιογραφικό, με ρώτησαν ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις περάσει κι είπα οι χημειοθεραπείες και να κερδίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Μετά το ανέφεραν σε ένα concept που κάναμε για μαστογραφία. Ο καρκίνος πλέον θεραπεύεται κι έχει 500 ειδών. Υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται κι άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Δεν είναι πλέον αήττητος και δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος. Ξεπερνιέται με πολύ καλή διάθεση και να κάνεις ωραίες σκέψεις. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεχθείς όλες τις θεραπείες μέσα σου θετικά» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω κι είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα…. Έμαθα να αποβάλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου» σημείωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024