Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Αλλαγή σκηνικού από Δευτέρα - Έρχονται καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού από Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις

Αναλυτική πρόγνωση

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες και επέκταση των φαινομένων τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα βορειοανατολικά αναμένονται σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν ασθενείς και τοπικά μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με μικρή πτώση στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια τμήματα με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία και στη Θράκη, όπου τις θερμές ώρες της ημέρας στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα είναι ισχυρές και θα συνοδευτούν από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, στην Εύβοια και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και στη Μαγνησία. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 30 βαθμούς), 21 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 38 βαθμούς), 21 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά έως τους 38 βαθμούς και στην Ήπειρο έως τους 32 βαθμούς), 22 έως 35 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 22 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 17 έως 32 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρα στο Βόρειο Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις όπου γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024