Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίγινα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Αίγινα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Αίγινα, από τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου από το 46χρονο γιο της

Σε σοκ βρίσκεται η κοινή γνώμη και ειδικότερα η τοπική κοινωνία της Αίγινας από την άγρια δολοφονία της ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου, με δράστη τον 46χρονο γιο της.

Η 73χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου και από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των βασικών υπόπτων για το φονικό είχε μπει ο γιος της.

Τελικά, ο 46χρονος «έσπασε» και ομολόγησε στις Αρχές πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Σημειώνεται πως τη σορό της είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα. Από τις Αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί δύο μαχαίρια.

Συγκλονίζει η γυναίκα που την εντόπισε νεκρή

«Μπαίνω μέσα και φωνάζω »ελάτε την βρήκα». Πάω κοντά, δεν μπορώ να το περιγράψω. Ηταν με μια σακούλα στο κεφάλι, τα χέρια της χαρακωμένα, δεν φορούσε τίποτα» είπε στην κάμερα του MEGA συγγενής της Μαρίας Μπονίκου, που μπήκε στο σπίτι της 73χρονης ηθοποιού και την εντόπισε νεκρή.

«Θα με σκοτώσει καμιά μέρα ο γιος μου»

Για τα προβλήματα που υπήρχαν στην οικογένεια της Μαρίας Μπονίκου μίλησε και η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη στον τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα και τον γιο της, καθώς το σπίτι και το κτήμα της είναι ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας.

«Ήταν κι η μαμά της από την Αίγινα. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Με τον άνδρα της, τον Μάνο τον Βενιέρη που πέθανε πριν δυο χρόνια, είχα δουλέψει μαζί στο θέατρο, έκανε σκηνοθεσία. Όσο για τον Σπύρο, αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν αυτό το παιδί που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί; Ήταν λίγο περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά. Καμιά φορά όταν έγραφε κάποιο βιβλίο δικό του ο Μάνος, μου ‘λεγε η Μαρία γύριζε και του έλεγε (στον Μάνο) «άντε ρε ψωνάρα»» ήταν αρχικά τα λόγια της.

Στη συνέχεια, η κ. Τσαγγάνη υποστήριξε ότι οι γείτονες που έμεναν στην περιοχή γνώριζαν τα προβλήματα που είχε η οικογένεια. «Ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε… Εγώ τον ήξερα, ρωτούσα «γεια σου Σπύρο, τι κάνετε;», απαντούσε «καλά». Τι άλλο θα ακούσω… Φωνάζανε, όπως όλες οι οικογένειες… Μερικές φορές βλαστημούσε κιόλας. Έπρεπε η Μαρία να έρθει να μας τα πει όλα ,να γλίτωνε, να τον μαζεύαμε. Ήταν λίγο αμίλητος, ήταν κάποτε πολύ παχύς, μετά αδυνάτισε», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως η άτυχη 73χρονη είχε εκμυστηρευθεί κάποια στιγμή σε κάποιον τον φόβο της ότι ο γιος της μπορεί να την σκοτώσει. «Μαθαίνω τώρα πως (ο 46χρονος γιος) είχε προβλήματα πολλά και η Μαρία είχε πει σε κάποιον «αμάν έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμιά μέρα»», τόνισε η ηθοποιός.

Διευκρίνισε, ακόμη, πως δεν υπήρξε ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς. Ωστόσο, φαίνεται πως η Μαρία Μπονίκου ανησυχούσε για τον γιο της. «Μας έλεγε “τι θα κάνω, δεν παντρεύτηκε, είναι 40 τόσο ετών”. Είχε μπει σε μια δουλειά στον Δήμο της Αίγινας και μετά έφυγε. Του έλεγε “Σπύρο μου, τι θα κάνεις, πέθανε ο μπαμπάς, να δούμε τι θα κάνουμε”. Εκείνος της απάντησε “αν εσύ πεθάνεις θα τα πουλήσω όλα ό,τι έχω και δεν έχω και μετά θα αυτοκτονήσω”. Η μάνα του έλεγε ότι τα λέει έτσι» είπε η κ. Τσαγγάνη.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024