Στέλιος Παρλιάρος: Σπάνια εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί – «Στο σχολείο έλεγαν…»
Δείτε όλα όσα ανέφερε
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός pastry chef εξομολογήθηκε πως παλιότερα έχει δεχτεί bullying στο σχολείο για πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Η σπάνια εξομολόγηση του Στέλιου Παρλιάρου
«Είχα bullying στο σχολείο αλλά δεν έδινα σημασία γιατί τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ότι ήμουν τουρκόσπορος. Επίσης, στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα και με κοιτούσαν τα παιδιά λίγο περίεργα και με κορόιδευαν».
Δείτε όσα είπε
- Οι απόφοιτοι του 2026 ίσως χρειαστεί να αλλάξουν ρότα στην αναζήτηση εργασίας – Δύο tips για να βρείτε δουλειά
- Για να πας μακριά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά
- Στινγκ: «Η απώλεια των χειρωνακτικών εργασιών τροφοδοτεί την τοξική αρρενωπότητα»
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση με σημάδια στο πρόσωπο και το ανησυχητικό σχόλιο του
- Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)



















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [31.05 – 06.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/1f118a3a-5830-4773-919e-6e2c8aeb3b4a-315x220.jpeg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442