Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η κόντρα του Ηλία Ψινάκη με τη Μαρίζα Ρίζου διχάζει την ελληνική showbiz - Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Η κόντρα του Ηλία Ψινάκη με τη Μαρίζα Ρίζου διχάζει την ελληνική showbiz – Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Χαμός μετά τις ατάκες «φωτιά»

Την παρέμβαση του Ηλία Ψινάκη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του X Factor λίγο πριν την αποχώρηση στο τρίτο live show σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Δευτέρας.

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι αναφέρεται μόνο στα live γιατί έχει πάει μόνο δυο φορές. Αλλιώς θα το έλυνε στο γραφείο του διευθυντή. Θα έλεγε παιδιά πηγαίνατε τέλεια και τα νούμερα κατραπακιάστηκαν».

«Η ερώτηση είναι ‘αυτό που συζητήθηκε στον αέρα μιας εκπομπής είναι κάτι που… Δεν ξέρω πως να το πω!» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

 Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο Ηλίας. Ο Ηλίας είναι εκεί. Είναι επιλογή ο Ηλίας για να μπορεί να λέει αυτό που σκέφτεται. Εμένα αν με ρωτάτε αυτό που ήθελε να πει στην επιτροπή είναι ‘Ξυπνήστε γιατί έχετε κάνει παρέα μεταξύ σας κι εδώ χάνουμε λεφτά’. Θα μου πεις έπρεπε να το πει εκεί; Σας λέω τη δική μου ερμηνεία. Αν με ρωτάτε πρακτικά έχει απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο που το λέει. Εγώ δεν θα το έλεγα. Είμαι κότα. Τα νούμερα είναι ένα βασικό εργαλείο που καθορίζει το τι θέλει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα με τη βαθμίδα τα χρησιμοποιεί όπως πρέπει».

Για την τοποθέτηση της Μαρίζας Ρίζου ότι δεν την ενδιαφέρουν τα νούμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπλήρωσε: «Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι θεωρεί ο καθένας ότι παράγει. Το παράγουμε για να περνάει καλά ο κόσμος. Δεν το παράγουμε για να αφήσουμε καμιά παρακαταθήκη. Δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα είπε η κυρία Ρίζου εκφράζοντας την επιτροπή. Είναι ουτοπικό να μην ασχολείσαι με τα νούμερα γιατί είναι μια εμπορική τηλεόραση. Τι να κάνουμε τώρα; Την τηλεόραση την κάνουμε για τον κόσμο. Κάποιος έχει δώσει λεφτά και τους πληρώνει. Αφού δεν ασχολούνται με τα νούμερα να μην ασχολούνται και με τον μισθό τους που προκύπτει από τα νούμερα […] Το ‘δεν ασχολούμαι’ δείχνει μια υπεροψία. Η κυρία Ρίζου και οι υπόλοιποι που ενστερνίζονται την ίδια άποψη είναι εκεί για να μας δώσουν την ευλογία τους; Είναι σαν να αποστασιοποιείται από όλη την ομάδα. Μόνο έναν άνθρωπο δέχομαι να έρθει σε μια κριτική επιτροπή και να μου πει δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, τη Μαρινέλα. Χάρη μας κάνει. Όλοι οι άλλοι δουλεύουν για ένα project».

Δείτε όσα ειπώθηκαν

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024