Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Χαμός με την ατάκα του on air - «Σας γαμ@ω τα λύκεια»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Χαμός με την ατάκα του on air – «Σας γαμ@ω τα λύκεια»

Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα του τόσο με το τηλεοπτικό κοινό όσο και με την ομάδα στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να σας ευχαριστήσω που γιόρτασα και έζησα τα σημερινά μου γενέθλια ζωντανά μαζί με τους τηλεθεατές και όλους εσάς που βρίσκομαι έναν τηλεοπτικό χρόνο. Σας ευχαριστώ. Πολλές φορές μου τίθεται το ερώτημα, τι ηλικία έχω. Πάντα λέω την ηλικία μου αλλά απαντώ ανάλογα. Όταν γύρισα και έκανα το Big Brother, βγήκαν κάποιες κακοήθειες φωνές που έλεγαν «τι θέλει τώρα αυτός να γυρίσει στην τηλεόραση ενώ πρέπει να συνταξιοδοτηθεί». Απέναντι σε αυτούς, λοιπόν, τους κακοήθεις, επειδή δεν είχα και τη δυνατότητα άμεσης απάντησης, μόνο η σιωπή μου αρμόζει. Εγώ όμως που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να πω τη ηλικία έχω. Έχω τέσσερις ηλικίες, όχι μόνο εγώ, ο καθένας μας».

«Θα πάρω την πρώτη, την βασική, την νοητική ηλικία. Επειδή δεν έχω ούτε άνοια ούτε εγκεφαλική μαλάκυνση, νιώθω ότι είμαι 100 ετών χωρίς να έχω άνοια. Αν πάρω την συναισθηματική μου ηλικία, είμαι 110. Πάλι χωρίς άννοια. Αν πάρω την βιολογική μου, είμαι 70αρης. Εάν πάρω την ηλικία την εντός μου , δηλαδή πως νιώθω την ζωντάνια μου, την χαρά μου, την ενεργητικότητα μου θα απαντήσω πόσο είμαι με ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου».

Στη συνέχεια, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να εκφραστεί μέσα από το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. «Είμαι 16αρης, σας γαμ… τα λύκεια! Μπαμ μπαμ! Είναι νόμιμο το τραγούδι και είναι ύμνος» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024