Ένας άνδρας προσήχθη πριν από λίγο στο αστυνομικό τμήμα του Αυλώνα, μετά από καταγγελίες που έγιναν από πολίτες πως προέβη σε εμπρησμό σε περιοχή της Μαλακάσας.
Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες προσπάθησε να βάλει φωτιά σε πευκοδάσος.
Τον εντόπισαν μετά από αναζητήσεις οι άνδρες της Ομάδας Δίας και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα.
Στο σημείο έχει μεταβεί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κλιμάκιο της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της Πυροσβεστικής, για να διεξάγει έρευνα σχετικά με το τι έχει συμβεί και να αναλάβει την υπόθεση.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.