Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Πόρνη»: Το ζαχαροπλαστείο με τα «σεξουαλικά» γλυκά - Πλήθος πελατών αλλά και αντιδράσεις

«Η Πόρνη»: Το ζαχαροπλαστείο με τα «σεξουαλικά» γλυκά – Πλήθος πελατών αλλά και αντιδράσεις

To «La Putaria» (Η Πόρνη) είναι ζαχαροπλαστείο που παρασκευάζει «ερωτικά» γλυκά, τα οποία γίνονται ανάρπαστα από το πλήθος των πελατών που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για ένα γλύκισμα σε σχήμα ανδρικού μορίου, αλλά έχει προκαλέσει και έντονες αντιδράσεις...

Σε ζαχαροπλαστείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, πελάτισσα περιμένει υπομονετικά στην ουρά για να αγοράσει σοκολατένιο γλύκισμα σε σχήμα ανδρικού μορίου.

«La Putaria»

Εδώ και έναν μήνα, μετά το άνοιγμά του στην περιοχή της Ιπανέμα, το ζαχαροπλαστείο «La Putaria» (Η Πόρνη) έχει προσελκύσει πλήθος πελατών που είναι περίεργοι να δοκιμάσουν τα «ερωτικά» γλυκά του, όμως έχει πυροδοτήσει επίσης αντιδράσεις κατοίκων, που απευθύνθηκαν στις αρχές.

Πριν λίγες ημέρες, η υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προστασία των καταναλωτών απαγόρευσε την πώληση σε όλη τη χώρα «προϊόντων που μιμούνται το σχήμα των γεννητικών οργάνων και/ή μερών του σώματος με τρόπο σεξουαλικό, ερωτικό ή πορνογραφικό».

Το συγκεκριμένο κατάστημα, πάντως, είχε ήδη μεριμνήσει να μην επιτρέπει την είσοδο σε ανηλίκους.

Οι ιδιοκτήτες υποχρεώθηκαν όμως να κρύψουν την επιγραφή έξω από το ζαχαροπλαστείο και την κάλυψαν με ένα πάνελ ροζ χρώματος.
«Με εξέπληξε πολύ», είπε η Ζουλιάνα Λόπες, υπεύθυνη για το franchise της επιχείρησης, η οποία είχε ανοίξει νωρίτερα κατάστημα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και άλλο στο Μπέλου Οριζόντσι της νοτιοανατολικής Βραζιλίας.

«Ηξερα ότι δεν θα ευχαριστούσε ορισμένους ανθρώπους, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φθάναμε εδώ», πρόσθεσε.

«Πιο νόστιμο από του πρώην σου»

Το ζαχαροπλαστείο υποδέχεται τους πελάτες στο εσωτερικό του καταστήματος με επιγραφές neon γεμάτες υπονοούμενα, όπως «Πιο νόστιμο από του πρώην σου».

Χαμογελώντας πονηρά και απαθανατίζοντας με τα κινητά τους τηλέφωνα τον ασυνήθιστο πάγκο με τα γλυκίσματα, για να ανεβάσουν αργότερα φωτογραφίες στο Instagram, οι πελάτες καλούνται αρχικά να επιλέξουν το σχήμα που προτιμούν: ανδρικά ή γυναικεία γεννητικά όργανα.

«Δεν συμφωνώ (με την υπουργική απόφαση)» λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο μεσήλικη, κρατώντας στο χέρι γλύκισμα σε σχήμα φαλλού. «Είναι ένα παιχνίδι… Προσωπικά το βρίσκω εμπνευσμένο», συμπληρώνει.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βραζιλίας αποφάσισε να λάβει μέτρα μετά τις προσφυγές κατοίκων στην Ιπανέμα και παρέμβαση από το εμπορικό επιμελητήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024