Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι Στάιλς: Ζητά να μπει τέλος στην ένοπλη βία - Η δωρεά του 1 εκατομμυρίου μετά το μακελειό στο Τέξας

Χάρι Στάιλς: Ζητά να μπει τέλος στην ένοπλη βία – Η δωρεά του 1 εκατομμυρίου μετά το μακελειό στο Τέξας

O διάσημος καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Everytown for Gun Safety», που υποστηρίζει τον έλεγχο των όπλων και την καταπολέμηση της ένοπλης βίας.

Σοκ και αγανάκτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη το μακελειό σε δημοτικό σχολείο της πόλης Ουβάλντε στο Τέξας, στα τέλη του Μαΐου.

Δύο δασκάλες και 19 μαθητές δολοφονήθηκαν από τον 18χρονο Σαλβαδόρ Ράμος, προτού ο ίδιος πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Πολλοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την θλίψη τους και τόνισαν ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ένοπλη βία.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χάρι Στάιλς

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανακοινώνοντας στα social media ότι στην επερχόμενη περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική θα συνεργαστεί με τον αμερικανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Everytown for Gun Safety», που υποστηρίζει τον έλεγχο των όπλων και την καταπολέμηση της ένοπλης βίας.

«Όπως όλοι σας είμαι συντετριμμένος από τις πρόσφατες επιθέσεις στην Αμερική, με αποκορύφωμα το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Ρομπ της πόλης Ουβάλντε στο Τέξας. Στην περιοδεία μας στη Βόρεια Αμερική, θα συνεργαστούμε με τον οργανισμό Everytown for Gun Safety, που δραστηριοποιείται για τον τερματισμό της ένοπλης βίας, θα κάνουμε δωρεές για να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και θα μοιραστούμε τα προτεινόμενα αντικείμενα δράσης τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Στάιλς θα δωρίσει τα έσοδα από την περιοδεία, μαζί με την εταιρεία διάθεσης εισιτηρίων θεαμάτων Live Nation, περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Στήριξης του Everytown for Gun Safety.

Ο οργανισμός Everytown for Gun Safety δημιουργήθηκε το 2013 από τη συνένωση των οργανώσεων Moms Demand Action for Gun Sense και Mayors Against Illegal Guns.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024