Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλον Μασκ: Έχω ένα «σούπερ άσχημο συναίσθημα» για την οικονομία - Τζο Μπάιντεν: «Καλή τύχη στο ταξίδι στο φεγγάρι»

Έλον Μασκ: Έχω ένα «σούπερ άσχημο συναίσθημα» για την οικονομία – Τζο Μπάιντεν: «Καλή τύχη στο ταξίδι στο φεγγάρι»

Ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε ειρωνικά, αλλά και με στοιχεία ανάπτυξης άλλων εταιρειών, στην πρόθεση του ιδιοκτήτη της Tesla να κάνει περικοπές προσωπικού.

Με σκωπτικό τρόπο απάντησε την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, στις απαισιόδοξες εκτιμήσεις του Έλον Μασκ, ότι έχει ένα «σούπερ άσχημο συναίσθημα» για τις οικονομικές προοπτικές των ΗΠΑ και θέλει να μειώσει τις θέσεις εργασίας στην Tesla κατά 10%.

Ο Τζο Μπάιντεν, σχολιάζοντας την έκθεση για τις θέσεις εργασίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα στις ΗΠΑ σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Ενώ ο Μασκ μιλάει γι’ αυτό, η Ford αυξάνει τις επενδύσεις της συντριπτικά. Νομίζω ότι η Ford αυξάνει τις επενδύσεις στην κατασκευή νέων ηλεκτρικών οχημάτων. Έξι χιλιάδες εργαζόμενοι, θα μπορούσα να προσθέσω, στα Midwest. Η πρώην Chrysler Corporation, κάνει επίσης παρόμοιες επενδύσεις σε ηλεκτρικά οχήματα. Η Intel προσθέτει 20.000 νέες θέσεις εργασίας στην παραγωγή τσιπ υπολογιστών. Λοιπόν, ξέρετε, καλή τύχη στο ταξίδι του στο φεγγάρι».

Η αντίδραση Μπάιντεν ήταν αναμενόμενη, καθώς ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή αντιπαράθεσης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla και σημερινό ιδιοκτήτη του Twitter.

Ο Έλον Μασκ, που ασκεί έντονη κριτική στην οικονομική πολιτική Μπάιντεν, είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα τον Αμερικανό πρόεδρο «λούτρινη – μαριονέτα», ισχυριζόμενος ότι αντιμετωπίζει το αμερικανικό κοινό σαν ανόητους.

Τότε, ο Λευκός Οίκος ανάρτησε ένα tweet, με τον πρόεδρο να εκθειάζει τους ανταγωνιστές της Tesla, την General Motors και τη Ford, για το έργο τους στην ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων…

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024