Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παίρνει την Τσιτσιγιάννη από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Παίρνει την Τσιτσιγιάννη από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του, καθώς συμφώνησε με την Μαρία Τσιτσιγιάννη, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τον Ιταλό τεχνικό να πιάνει αμέσως δουλειά.

Μετά τη συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς, οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την Μαρία Τσιτσιγιάννη (1,87μ. – 22 ετών), η οποία είναι μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες αθλήτριες και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Η Τσιτσιγιάννη συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και αναμένεται να είναι η δεύτερη διαγώνια του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απόκτηση της νεαρής αθλήτριας που αποτελεί ένα σημαντικό πρότζεκτ για το ελληνικό βόλεϊ και για το παρόν αλλά και για το μέλλον και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ να τη διατηρήσει στο ρόστερ της και είχε κάνει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στη νεαρή διαγώνια, η οποία όμως επέλεξε τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, η Τσιτσιγιάννη είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024