Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Άκυρο» στον Μπαλτάκο και από τον Παναθηναϊκό

«Άκυρο» στον Μπαλτάκο και από τον Παναθηναϊκό

Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ψηφίζει υπέρ του Τάκη Μπαλτάκου στις εκλογές της ΕΠΟ, με την στάση των «πράσινων» να τα λέει όλα

O Τάκης Μπαλτάκος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ομοσπονδία, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει άκυρο στην υποψηφιότητα του γνωστού δικηγόρου. Κόντρα σε αυτούς που έλεγαν το αντίθετο οι «πράσινοι», με επίσημη διαρροή τους, ξεκαθάρισαν τη θέση τους με και με τη στάση τους δείχνουν πολλά για τη νέα μέρα που ξημερώνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν όταν ο Μπαλτάκος έθετε τους στόχους του για όσα πρόκειται να κάνει εφόσον αναλάβει την προεδρία στην ΕΠΟ, είχε καταστήσει σαφές πως θα επιδιώξει την… άλωση της διαιτησίας η οποία είναι υπό τον έλεγχο της FIFA. Να επιστρέψει η διαιτησία δηλαδή σε αυτούς που την κατάντησαν όπως την κατάντησαν τα προηγούμενα χρόνια χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

Κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος με οργισμένο Tweet από την Αμερική έκανε λόγο για fake news, μην μπορώντας να πιστέψει πως ο Μπαλτάκος εννοούσε τα περί επιστροφής της διαιτησίας υπό την σκέπη της ΕΠΟ. Τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν fake news, αλλά η ειλικρινής πρόθεση του νέου πλέον προέδρου της ΕΠΟ ο οποίος μάλιστα αμέσως μετά την εκλογή του υπενθύμισε τον στόχο του.

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ψηφίσει υπέρ Μπαλτάκου. Αντίθετα, με το «άκυρο» στις εκλογές δείχνει πολλά και για τη μελλοντική του στάση απέναντι στην ΕΠΟ.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024