
Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση και έμεινα άνεργη»
Η ηθοποιός μίλησε για το #metoo και έκανε ειδική μνεία στη δική της εμπειρία.
Την καρδιά της «άνοιξε» η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον λόγο, για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει, μετά από καιρό, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και τόνισε ότι ήταν η αφορμή για να χάσει δουλειά.
«Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Υπήρχαν γυναίκες που έχουν βιώσει κάποια πράγματα κι όταν βγήκαν και τα είπαν, δεν τους έδωσε κανείς σημασία. Κάποιες μάλιστα, τις κοιτούσαν με μισό μάτι και τις περνούσαν για μισότρελες. Το να γυρνάμε λοιπόν, στην ερώτηση “γιατί τώρα;”, δεν είναι ωραίο. Γιατί η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά τη «Super Κατερίνα».
Στη συνέχεια, σημείωσε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δούλεψε για έναν χειμώνα.
«Έχασα μια δουλειά, την οποία την είχα κλείσει 2-3 μήνες πριν, οπότε σταμάτησα να ψάχνω για τον επόμενο χειμώνα. Τελικά, την έχασα κι έμεινα άνεργη», κατέληξε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)


