Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην παίκτης της Τσέλσι κάνει καριέρα στο MMA και ρίχνει… μπινελίκια: «Αντε γ@@@, είμαι ο Πράσελ» (pic)

Πρώην παίκτης της Τσέλσι κάνει καριέρα στο MMA και ρίχνει… μπινελίκια: «Αντε γ@@@, είμαι ο Πράσελ» (pic)

Κυνήγησε το όνειρο του ποδοσφαίρου, πηγαίνοντας στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο. Ένας τραυματισμός ωστόσο του στέρησε το… dream και αυτή τη στιγμή ο Ρικάρντο Πράσελ διαπρέπει στο MMA.

Όνειρο του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Και σε έναν βαθμό τα κατάφερε. Έγινε επαγγελματίας και στα 18 του μάλιστα πήρε μια θέση στο ρόστερ της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, ως τρίτος τερματοφύλακας των «μπλε».

Ένας σοβαρός τραυματισμός ωστόσο έβαλε τέλος στο όνειρο του, μόλις στα 20 του έτη. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Πράσελ ο οποίος πλέον κάνει καριέρα στο MMA. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι μονάχα ένας από τους… πολλούς MMAer, αλλά πρόκειται για έναν πολύ ανταγωνιστικό αθλητή.

Τελευταίο του «θύμα» ο πρώην πρωταθλητής των βαρέων βαρών του UFC, Ντάνιελ Ομιελάντσουκ! Ο Πράσελ έκανε κάτι το φοβερό, καθώς «τελείωσε» τον πρώην πρωταθλητή μέσα σε 98», κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη, καθώς όλοι περίμεναν να συμβεί το… αντίθετο.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Πράσελ ξέσπασε και φώναξε: «Πού είναι τώρα το αουτσάιντερ; Άντε γ@μηθείτε, με λένε Ρικάρντο Πράσελ. Αυτό είναι το όνομά μου». Ο Πράσελ μίλησε για τα όσα βίωσε στην Τσέλσι, έκανε και έναν «μίνι» απολογισμό της καριέρας του με τους «μπλε», καθώς αναφέρθηκε και στα όσα ζει ως MMAer…

«Ακόμη και αν δεν ήταν για πολύ καιρό, το να πατήσεις το ένα πόδι σου στο γήπεδο της Τσέλσι και να δεις τόσα πολλά αστέρια ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το να αγωνίζεσαι τώρα είναι τόσο απίστευτο όσο το να παίζεις για την Τσέλσι. Είδα τον κόσμο και από τα δύο αθλήματα.

Όταν ξεκίνησα το jiu-jitsu δεν είχα καμία πρόθεση να γίνω επαγγελματίας. Ξεκίνησα στο κολέγιο και έκανα προπονήσεις στο jiu-jitsu για διασκέδαση. Το να αφήσω ένα άθλημα και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο σε ένα άλλο είναι συγκλονιστικό. Η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα, ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος για μένα. Είναι φοβερό».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024