Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη με τον μάρτυρα Ν.Σ. να καταθέτει σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.
Πριν λίγη ώρα έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών υπήρξε ένταση ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη Αλέξη Κούγια και σε δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος Μπέσσυ Αντωνάκη στο Πρωινό τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι ο Αλέξης Κούγιας τις έβρισε μπροστά σε άλλους δημοσιογράφους.
Οι δημοσιογράφοι μάλιστα, ζήτησαν να περάσει ο Αλέξης Κούγιας από αυτόφωρο. Η δημοσιογράφος του Πρωινού άκουσε και εκείνοι τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ωστόσο δεν ήταν μπροστά σε όλο το περιστατικό και δεν ξέρει τι προηγήθηκε. Πάντως όπως ανέφερε το συμβάν δεν έχει καταγραφεί από κάμερα.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας