Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με τον Μασούρα στην Εθνική

Πρόβλημα με τον Μασούρα στην Εθνική

Ο Γιώργος Μασούρας αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση της εθνικής ομάδας και ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έλληνα εξτρέμ

Η εθνική ομάδα ανδρών ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει των αναμετρήσεών της στο Nations League, όμως ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ένα απρόοπτο στο πρόγραμμα της Δευτέρας με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι προς το τέλος της προπόνησης της εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά και αποχώρησε χωρίς να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Όπως είναι λογικό, ο ουρουγουανός τεχνικός είναι σε αναμμένα κάρβουνα με την κατάσταση του Μασούρα, ο οποίος προοριζόταν για το αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τους ανθρώπους της Εθνικής, έντονη ανησυχία υπάρχει και στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του έλληνα εξτρέμ, μιας και σε περίπου δύο εβδομάδες οι Ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024