Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει Νations League

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει Νations League

H Eθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει των αγώνων του Νations League και ο Γκουστάβο Πογιέτ στην σημερινή προπόνηση είχε στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, εν όψει των πρώτων υποχρεώσεών της στο Nations League και στην σημερινή προπόνηση ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές.

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/5) ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να έχει όλους τους αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τα πρώτα παιχνίδια του Νations League. Η ελληνική ομάδα θα δώσει αγώνες με Βόρεια Ιρλανδία (2/6), Κόσοβο (5/6 – 12/6) και Κύπρο (9/6), τους πρώτους δύο εκτός και τους δύο τελευταίους εντός έδρας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην πρώτη σημερινή προπόνση είχε στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024