Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «καυτό» δεκαήμερο της Εθνικής: Το ξεκίνημα του Πογέτ, ο Μπάλντοκ και η υποχρέωση (pics & vid)

Το «καυτό» δεκαήμερο της Εθνικής: Το ξεκίνημα του Πογέτ, ο Μπάλντοκ και η υποχρέωση (pics & vid)

Με όλους τους διεθνείς πλέον στη διάθεσή του ο Γκουστάβο Πογέτ ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας που θα δώσει τέσσερα ματς σε δέκα μέρες.

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των εθνικών ομάδων αφού τουλάχιστον στο πρώτο μισό του θα υπάρχει φουλ δράση στην Ευρώπη για το Nations League. Έτσι και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το δικό του μπάσιμο στη διοργάνωση, με τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα δέκα ημερών.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορούσε να κάνει… κανονικές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες αφού πολλοί από τους διεθνείς δεν είχαν ενσωματωθεί. Κάτι που συνέβη τη Δευτέρα (30/5), με τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Κώστα Κωνσταντινίδη, να υποδέχεται τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο.

Η Εθνική ξεκινά τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη (21:45) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και ακολουθούν τα παιχνίδια με το Κόσοβο (5/6) εκτός έδρας και με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στον Βόλο. Αγώνες οι οποίοι θα είναι και οι πρώτοι επίσημοι για τον Γκουστάβο Πογέτ στον «γαλανόλευκο» πάγκο αφού είχαν προηγηθεί τα δύο φιλικά του Μαρτίου με Ρουμανία και Μαυροβούνιο.

Τέσσερα ματς στα οποία βέβαια η Εθνική θα είναι το φαβορί και το ιδανικό θα ήταν να κάνει τέσσερις νίκες ώστε να «κλειδώσει» αν είναι δυνατόν από τώρα την πρωτιά. Θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει και… υποχρέωση για τέσσερις νίκες, αλλά δεδομένης της κατάστασης που είχε βρεθεί η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο.

Τέλος, αξίζει να σταθούμε και στο νέο πρόσωπο που βρίσκεται πλέον στην αποστολή της Εθνικής. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί και με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, κλήθηκε από τον Πογέτ μετά το τέλος των διαδικασιών για να αποκτήσει δικαίωμα να αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη. Ο 29χρονος μπακ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και να ενισχύσει την Εθνική στην προσπάθειά της.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024