Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει για υποβιβασμό του Παναιτωλικού η ερευνήτρια – Τι ζήτησαν οι δικηγόροι της ομάδας

Επιμένει για υποβιβασμό του Παναιτωλικού η ερευνήτρια – Τι ζήτησαν οι δικηγόροι της ομάδας

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Παναιτωλικού-Κουτσοσπύρου. Στα… σχοινιά τα «καναρίνια».

Τρεις ώρες διήρκησε η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης του Παναιτωλικού και του στοιχηματισμού του Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Ο Κουτσοσπύρος φέρεται να στοιχημάτισε σε κίτρινη κάρτα στον Ντέρεκ Κορνέλιους στον αγώνα ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-4, με την ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται πλέον στα… σχοινιά.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση η ερευνήτρια Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σαρδέλη, έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού και πρόστιμο 300.000 ευρώ, ενώ για τον Κουτσοσπύρο 10ετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η ερευνήτρια ξεκαθάρισε πως εμμένει στην αρχική της εισήγηση, με την ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση αναμένεται το συντομότερο δυνατόν, με τους τρεις δικηγόρους του Παναιτωλικού να ζητούν την απαλλαγή του κλαμπ. Συγκεκριμένα, οι Δημητρακόπουλος, Πιλάβιος και Βοσκόπουλος τόνισαν, δεν προκύπτει ευθύνη των «καναρινιών» στον στοιχηματισμό και έκαναν λόγο μόνο για τιμωρία του Κουτσοσπύρου.

Όταν ρωτήθηκε από το προεδρείο, εξάλλου, η ερευνήτρια τόνισε πως εμμένει στην εισήγησή της, με τον ίδιο τον δικηγόρο του Κουτσοσπύρου, ωστόσο, να λέει: «Και η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν είχε συμμετοχή στον στοιχηματισμό».

«Ο παίκτης τι μίζα να πάρει από τα 231 ευρώ, ένα σουβλάκι, ένα κομμάτι πίτσα; Για 231 ευρώ θα ρίξετε τον Παναιτωλικό αν υιοθετήσετε την πρωτοφανή εισήγηση που δεν καταλογίζει ευθύνη στον παίκτη. Αν μείνει η απόφαση, θα χωριστεί η Στερεά Ελλάδα στα δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε: «Το CAS έχει αποφασίσει ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή ενός ατόμου, που μπορεί να παίζει ρόλο στη χειραγώγηση αγώνα, είναι ο παίκτης, ο διαιτητής, ο προπονητής, ο Κουτσοσπύρος δεν είναι τέτοιος».

Εν αναμονή της απόφασης λοιπόν, ενώ θυμίζουμε πως σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται και η Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024