Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG C 63: Από το Nuburgring με φόρα… 680 ίππων

Mercedes-AMG C 63: Από το Nuburgring με φόρα… 680 ίππων

Η γερμανική φίρμα δίνει από το Nurburgring και τον 24ωρο αγώνα αντοχής το πρώτο δείγμα γραφής της κορυφαίας έκδοσης της C-Class η οποία θα υιοθετήσει ένα plug-in υβριδικό σύνολο, προσφέροντας υψηλότερη ισχύ από ποτέ

Η εξέλιξη της έκδοσης που θα τεθεί επικεφαλής της γκάμας της νέας C-Class πλησιάζει στο τέλος της και η Mercedes-AMG αποφάσισε να δώσει μια ιδέα για τη νέα super μπερλίνα της από τον 24ωρο αγώνα αντοχής τoυ Nurburgring όπου η νέα έκδοση δίνει το παρών σε μια καμουφλαρισμένη αλλά «σαφή» για την εικόνα της, εκδοχή.

Η… σαφήνεια δεν αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και αυτό που θα κρύβεται στην αθέατη πλευρά της, καθώς η Mercedes-AMG επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι η C 63 θα επωφεληθεί από plug-in υβριδική τεχνολογία καθώς όπως ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά, θα αποτελέσει το επόμενο «E-Performance μοντέλο της γκάμας».

Με αυτό δεδομένο η νέα C 63 θα αποχωριστεί τον παραδοσιακό V8 προς όφελος ενός plug-in υβριδικού συνόλου που θα αποτελείται από τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2,0 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ. Παρά την διαφοροποίηση η C 63 θα είναι ισχυρότερη από ποτέ καθώς, οι μηχανικοί του Affalterbach δημιούργησαν μια βελτιωμένη εκδοχή του δίλιτρου κινητήρα που εφοδιάζει και την ΑΜG A 45 S, αυξάνοντας την ισχύ του σε 480 ίππους. Θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 200 ίππων με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στο θεαματικό μέγεθος των 680 ίππων.

Tα χαρακτηριστικά της έκδοσης θα συμπληρώνει σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα απεμπλοκής του μπροστινού άξονα από τη διαδικασία αναλόγως με την επιλογή του προγράμματος οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, η C 63 θα υιοθετήσει την εμβληματική γρίλια Panamericana η οποία θα περιστοιχίζεται από μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ένα συνολικά αιχμηρότερο bodykit. Σε αυτά που επίσης τράβηξαν το βλέμμα κατά την ινκόγκνιτο παρουσία της C 63 στο Ring, συγκαταλέγονται επίσης ο επιθετικός αεροδυναμικός διαχύτης, η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, οι χαρακτηριστικοί τροχοί με την υπογραφή του Affalterbach και θηριώδη διάτρητα δισκόφρενα.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024