Στα πυρά του Νίκου Ανδρουλάκη κατά της κυβέρνησης ότι έχει άλλες προτεραιότητες αφήνοντας τους λίγους να κερδοσκοπούν σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών απάντησε η ΝΔ καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να εξηγήσει στους πολίτες γιατί η κοινοβουλευτική του ομάδα ψήφισε «παρών» στην φορολόγηση του 90% των υπερεσόδων, των εταιρειών ενέργειας.
«Ο κ. Ανδρουλάκης, αντί να ακολουθεί τον μηδενιστικό αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι ανέχεται την κερδοσκοπία κι ότι ακολουθεί πολιτική Πόντιου Πιλάτου, καλό είναι να εξηγήσει στους πολίτες γιατί το κόμμα του ψήφισε «παρών» στην φορολόγηση του 90% των υπερεσόδων, των εταιρειών ενέργειας, που είναι μακράν ο υψηλότερος φόρος τέτοιου είδους στην Ευρώπη.
»Αν η επιλογή του «παρών», δεν είναι ο ορισμός της τακτικής του Πόντιου Πιλάτου, τότε τι είναι; Ο κ. Ανδρουλάκης αντί να προσπαθεί συνεχώς να πατάει σε δύο βάρκες, οφείλει να παίρνει καθαρή θέση» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία του στο Περιστέρι χαρακτήρισε ανυπόφορο το κόστος ζωής για εκατομμύρια πολίτες κάνοντας λόγο για ράλι αυξήσεων στις τιμές ενέργειας και έκανε λόγο για πολιτική Πόντιου Πιλάτου από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι είναι καταστροφική.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών