Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο μικροσκόπιο και πάλι ο θάνατος της Μαλένας

Στο μικροσκόπιο και πάλι ο θάνατος της Μαλένας

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο της Μαλένας, καθώς η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα ζήτησε έρευνα για το αν προκλήθηκε από τοξική ουσία, προτείνοντας μάλιστα την εκταφή της

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς οι Αρχές βρίσκονται στην τελική ευθεία σε ότι αφορά στην έρευνα που έχουν ξεκινήσει.

Την ίδια στιγμή, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο της Μαλένας, καθώς η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα ζήτησε έρευνα για το αν προκλήθηκε από τοξική ουσία, προτείνοντας μάλιστα την εκταφή της.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, η ιατροδικαστής ανέφερε στην τωρινή της κατάθεση πως κρίνεται αναγκαίο να διερευνηθεί διεξοδικά αν ο θάνατος της Μαλένας είναι δολοφονία, προτείνοντας να γίνει εκταφή του κοριτσιού για λήψη όχι μόνο τριχών, αλλά και μυελού των οστών προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της προκλήθηκε από τοξική ουσία.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστής στην κατάθεσή της την περασμένη Παρασκευή τόνισε πως η έκθεση που είχε κάνει ήταν σωστή με βάση τα δεδομένα που είχε λάβει από το νοσοκομείο, όπου μνημονευόταν η χημειοθεραπεία που λάμβανε η Μαλένα λόγω λευχαιμίας.

Η ιατροδικαστής είχε εκτιμήσει ότι οι βλάβες στο ήπαρ ήταν αποτέλεσμα των φαρμάκων που λάμβανε το μικρό κορίτσι. Ωστόσο, τα δεδομένα θα πρέπει να επανεξεταστούν, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που προέκυψαν από το θάνατο της Τζωρτζίνας.

 Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις έρευνες των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

Η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και μέσω του δικηγόρου της απαντά σε ότι εκείνη κρίνει σκόπιμο.

Ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης μετά από μέρες απουσίας επέστρεψε με μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας

Οι δύο μικρότερες αδελφές της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με τις Αρχές, έχουν, όπως και εκείνη, αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, έλλειψης οξυγόνου δηλαδή σε εγκέφαλο και όργανα.

Αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι από την μέχρι τώρα ανάλυση, τουλάχιστον το αρχικό εύρημα του φλεβοκόμβου στην Ίριδα, καθίσταται «έωλο». Αυτό ήταν και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της υπερασπιστικής γραμμής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπάρχει μία έντονη φήμη πως οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει και στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, κάτι που ίσως συμπληρώσει το παζλ των δύο θανάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου και τότε οι ιατροδικαστές που ορίστηκαν από την Εισαγγελία, θα βρίσκονται στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024