Τον αντίπαλό του στους «16» του Ρολάν Γκαρός έμαθε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μίκαελ Ιμερ, θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρουν, Νο. 40 στην παγκόσμια κατάταξη.
Ο Δανός στον τρίτο γύρο απέκλεισε με 3-0 σετ τον Γάλλο, Ούγκο Γκαστόν, ο οποίος δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός.
Ο Ρουν, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, πήρε και τα τρία σετ με 6-3 και έφτασε… ελεγχόμενα στους 16, όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί πότε αντιμέτωποι.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.