
ΟΗΕ: Το Πεκίνο να επανεξετάσει τις πολιτικές του κατά της τρομοκρατίας
Η επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ολοκλήρωσε σήμερα την εξαήμερη επίσκεψή της στην Κίνα.
Η επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Μισέλ Μπασελέ δήλωσε σήμερα ότι παρότρυνε την κινεζική κυβέρνηση να επανεξετάσει τις πολιτικές της κατά της τρομοκρατίας, για να διασφαλίσει αν είναι συμβατές με τα στάνταρτ των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε διεθνές επίπεδο.
Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός: Χαλαρώνουν οι περιορισμοί στη Σαγκάη – Πότε τελειώνει το lockdown
Ωστόσο, η Μπασελέ επανέλαβε ότι η εξαήμερη επίσκεψή της στην Κίνα, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα και περιελάμβανε και μία επίσκεψη στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ που βρίσκεται στα δυτικά της χώρας, δεν είναι μία έρευνα για τις πολιτικές ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πεκίνου.
- Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πανηγύρι στην Ισπανία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ουγγαρία: Ο πρωθυπουργός Μαγιάρ προτείνει τη σκακίστρια Πόλγκαρ για πρόεδρο της χώρας
- Θρύλος των Μουντιάλ ο Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και μοναδικός με δύο «Χρυσά Παπούτσια»
- Ισπανία – Αργεντινή 1-0: Στην κορυφή του κόσμου η κορυφαία σύγχρονη εθνική ομάδα!
- Antonov: Ο ρωσικός γίγαντας στην υπηρεσία των Airbus και Boeing
- Μουντιάλ 2026: Τραμπ και Σάντσεθ άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους – Η ανταλλαγή χειραψίας στην κερκίδα «ενυδρείο»

