Οι δυο τους θα έχουν όπως είναι λογικό στενή συνεργασία στο εξής ώστε να δημιουργήσουν την ομάδα της νέας σεζόν η οποία θα μπει και στο νέο της γήπεδο.
Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο βέβαια μετά τη χρονιά που προηγήθηκε, αλλά ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων έχουν μπροστά τους τρεις μήνες σχεδόν για να τα καταφέρουν.
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ θα αποκτήσει και αθλητικό διευθυντή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει συνεχείς επαφές με ανθρώπους για τη θέση.
Όσο για τον Παναγιώτη Κονέ, συνεχίζει κανονικά έχοντας περισσότερο σχέση με το σκάουτινγκ και όχι τόσο με τις μεταγραφές ενώ θα βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα, όπως άλλωστε συνέβαινε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.