Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Ταιριάζει στους Λέικερς ο Χαμ, το άξιζε»

Αντετοκούνμπο: «Ταιριάζει στους Λέικερς ο Χαμ, το άξιζε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την χαρά του για τον Ντάρβιν Χαμ, που αποχώρησε από τους Μπακς για να αναλάβει χρέη προπονητή στους Λέικερς.

Ο Ντάρβιν Χαμ, αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, προκειμένου -σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ESPN- να αναλάβει προπονητής των Λος Αντζελες Λέϊκερς.

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν έκρυψε την χαρά του για τον πρώην άσο του ΝΒΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ειμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Ταιριάζει στους Λέικερς. Είναι πάντα αληθινός. Δεν λέει… βλακείες. Καιρός ήταν. Το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον».

Οπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Χαμ, ο οποίος αντικαθιστά τον Φρανκ Βόγκελ στην τεχνική ηγεσία των Λέϊκρς, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Θέση στην πρόσληψη του Χαμ, πήρε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!!!!!!!! Συγχαρητήρια και καλώς ήλθες κόουτς Χαμ»!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χαμ εργαζόταν ήταν στους Μπακς ως ασίσταντ κόουτς από το 2018, αλλά και το «δεξί χέρι» του Μάικ Μπούντενχολζερ από το 2013, όταν συνεργάσθηκαν για μία στους Ατλάντα Χοκς (2013-2018) πριν αναλάβουν τους μετέπειτα πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024